קבלת חוות דעת רפואית ***צונזר פרסום אסור***

  • גילוי מאוחר,גוש ממאיר ילד
    עופר | 05/02/2010 19:53

    בני בן ה 3 עבר טיפולים כימוטרפיים קשים מנשוא,ניתוח,השתלה,הקרנות,וכו'. עד לגילוי המחלה בערך 3 חד' אחורנית, התייצבתי מדי יום אצל רופא ילדים וגם אורטופד ילדים,תלונות,גרירת רגל,חום ללא סיבה,קושי רב או אי יכולת להתכופף,אי שינה,וגם אי רצון ללכת, ועצבות.רק באקראי עקב בעית אחרת נערך צילום בו ניתגלה הגוש הממאיר. האם האורטופד ורופא הילדים אכן טעו או התרשלו???? ידוע לי בוודאות שגרירת רגל אצל ילד אמורה להדאיג ועל הרופא ילדים היה לשלול נירובלסטומה ע''י אולטרה סאונד פשוט,מה שלא נעשה,כנ''ל לאחר שהילד התקשה מאד ללכת ולא היה מסוגל כבר להתכופף,רופא הילדים והאורטופד הקלו ראש והרגיעו אותי שהכל תקין, סירבו מפורשות לערוך צילום וקבעו שהכל נובע מפינוק. מה שמטריד אותי זה שבתיק הרפואי ישנן רק מס.מועט של פניות בנושא הנ''ל,למרות שבאתי מידי יום ביומו להתייעץ עם הרופא, ואף התחננתי לאורטופד לשלוח לצילום,וזה איננו מצויין בתיק. הילד הגיע למח' אונקולוגית לאחר שאובחן במצב מיתקדם מאד של המחלה,לצערי.כאשר גרורות הגיעו לעצמות,עמוד שידרה,ולריאות, גידול ענקי מעל הכילייה. תודה וסליחה על אורך השאלה.

    • קבלת חוות דעת רפואית ***צונזר פרסום אסור***
      שני | 07/02/2010 15:14

      שלום עופר. צר לי על מצבכם. הלוואי והכל יפתר על הצד הטוב ביותר בהקדם. בזמנו נעזרנו בשרותי ***צונזר - פרסום אסור***) כדי למצוא מומחה טוב ואמין לכתיבת חווד. ממליצה לנסות. שני

    • איחור באבחון סרטן
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 08/02/2010 08:53

      שלום רב, המענה על שאלתך נעוץ בשאלה מה קרה לאותו גידול במהלך 3 החודשים בהם היה עיכוב באבחון במרפאות קופת חולים, כפי שתארת בשאלתך. כלומר, גם אם נצא מנקודת הנחה כי אמנם היה איחור כזה חשוב לדעת על אופי הגידול, עד כמה אלים ואיזה נזק עלול לגרום ב- 3 חודשים של חוסר טיפול ועל יסוד זה לבחון סיכויי תביעה. אם אמנם אבחון מוקדם יותר היה מאפשר טיפול פחות אגרסיבי לבנך וסיכויי החלמה טובים יותר או אז קיימת לכם עילת תביעה טובה.

      • איחור בגילוי
        עופר | 08/02/2010 17:17

        תודה למגיבים. אני מאמין שהגרורות הופיעו במהלך הזמן הזה,ידוע שזו מחלה שמתחלקת/גדלה במהירות עצומה,לדעת אחד הרופאים תוך כמה שבועות היה חלילה.................(אייקון בוכה) הנקודה היא שצריך להוכיח את זה ע''י חוות דעת של מומחים שעולות המון כסף,ופה נימצאת הבעיה למעשה, מסתבר שתביעה מסוג זה נועדה לאנשי הון בלבד לצערי. בעקבות המיקרה נותרתי חסר הון וחסר און(אייקון מחייך)

        • איחור באבחון
          עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 09/02/2010 09:34

          ישנן מספר בדיקות שניתן לעשות כבר בשלב זה ללא עלות גבוהה מול מומחים רפואיים, על מנת לברר את כדאיותה של התביעה. הדבר דורש היוועצות עם מומחים, כפי שציינתי אך קודם כל רצוי לפנות לעו"ד מומחה בתחום לקבל עמדה ראשונית באשר לסיכויי התביעה