האם קיימת עילת תביעה

  • האם המצב נחשב לרשנות רופאיות?
    אריג | 27/01/2010 12:42

    בוקר טוב, לפני כמעט שנה , דרכתי על חתיכת זכוכית בכף הרגל ולכן נפצעתי (חתך קטן כ 2:0.1ס"מ ס"מ עמוק )... באותו שעה הלכתי למיון בב"ח מאיר , שמה עשו צילום רנטגן ותפרו את הרגל (ע"י סטודנטית לרופא). אחרי כמה ימים חזרתי שוב לאותו מיון בגלל כאבים ונפיחות וקושי בדריכה על הרגל . שם נתן לי הרופא אינטוביוטיקה וזיהו אמרתי לו שאולי נשארה חתיכה קטנה , אבל הוא נתן לי פרצוף לא נעים ואמר לפני ימים עשיתי צילום והיה תקין ואם נשארה חתיכת זכוכית קטנה אז יש סיכוי גדול שלא רואים אותה ... בגלל שהמצב מדרדר שוב ושוב חזרתי פעם נוספת למיון שהחליף לי את האינטוביוטיקה ואמר לחזור למרפ' בעוד שבוע .... המצב הדרדר וגם יצאו הפרשות , ולכן שניתי את הטיפול לב"ח אחר (בילינסון) מייד אשפז אותי הרופא – קיבלתי אינטוביוטיקה דרך הווריד , עברתי US כף רגל וצילומי רנטגן ובדיקות דם שהראו סימני דלקת חומרות וזיהום ... ובאותו יום מהאשפוז עברתי תחת הרדמה מקומית בחרי הניתוח הוצאת הגוף הזר ... ואחרי כשבוע (עדיין באישפוז) שוב ניתוח והפעם בהרדמה כללית פתיחת הרגל מכמה אזורים מכיוון שהזדהמה כל כף הרגל (החתך נשאר פתוח כחודשיים עד שנסגר לבד , אחרי הניתוח קיבתי 6 שבועות אינטוביוטיקה דרך הווריד (3שבועות בב"ח ו-3 שבועות בבית ) ... אחרי הניתוח הזה אושפזתי כמה פעמים בגלל כאבים וזיהומים ברגל וקבלת שוב ושוב תרופות לכאבים ואינטוביוטקה ... גם כן קבלתי חיידק KPC בקצה הליין ששמו לקבלת אינטוביוטיקה' ... לפני חודשיים פעם נוספת ניתוח בהרדמה כללית פתיחת כף הרגל והשארת הפצע פתוח לשבועיים בערך ואח"כ שוב עוד ניתוח בהרדמה כללית השתלת עור להפצע שפתחו ... לפני שבועיים הופיעו 2 אבצסים בכך הרגל (בינתיים מקבלת אינטוביוטיקה ואם לא יעזור אז אני אצטרך לעוד ניתוח .... בקיצור כבר שנה אני סובלת וסובלת .... כל יום מקבלת תרופות לכאבים חזקים ( אוקסיקונטין ותרמדקס ) חוץ מהאינטוביוטיקה , כמובן חוץ מהצלקות ברוב כף הרגל (מגבה ומתחת ) ... אושפזתי כ- 50 יום או יותר (לא רצופים) בגלל הרגל ... קלה עד שלא יכולתי להמשיך בלימודים באוניברסיטה (נאלצתי להפסיק את הלימודים ) ... קושי בדריכה עליה , תמיד קונה חבישות לה ... בכלל זה נכנסתי לדיכאון קשה , ... הערה קטנה : אני אף פעם לא סבלתי מבעיות רגל.... זאת החוויה שאני חייה איתה !.!.!. האם זה נחשב לרשלנות רופאית ?

    • האם קיימת עילת תביעה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 28/01/2010 11:23

      על יסוד כלל החומר הרפואי בעניינך - התיקים הרפואיים משני בתי החולים, הצילומים שבוצעו והמעקב המרפאתי גם זה בקופת חולים, אם היה, ישמשו לקבוע האם היתה כאן רשלנות. אני מציעה לך להצטייד בחומר הרפואי ולפנותלעו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית שינחה אותך כיצד להתקדם. בהצלחה!