חקירה כלכלית

  • חקירה כלכלית
    שלום12345 | 22/03/2012 09:31

    שלום תבעתי בן אדם וזכיתי בפסק דין האדם חייב לי כמה עשרות אלפי שקלים האדם נכה צהל שמקבל קצבה ממשרד הבטחון שלא ניתנת לעיקול ואינו עובד מהאני יכול לעשות כדי לקבל הכסף ממנו? כדאי לעשות חקירה כלכלית ולראות מה יש לו? כמה צריכה לעלות חקירה שכזו ? האם עד עכשיו, תום המשפט , האדם הזה כבר הבריח את כל כספו ? אין דירה בבעלותו האם אדם כזה שלא עובד וסביר להניח שהבריח את כספו כדי שלא נוכל לקחת לו, האם אין מה לעשות במקרה כזה? או שיש? - האם יש דברים שהוא לא יכול להבריח ווניתן להוציא ממנו? האם הקצבה של משרד הבטחון מפרישה לו אולי כסף לאיזו קרן שאותה כן ניתן לעקל..? מה ניתן לעשות? ידוע לי כי הוא זכה בירושה האם ניתן לבדוק מה ירש? ואם כבר הבריח את מה שירש, האם ניתן לעשות מעקב אחרי זה ולעקל את זה ? - אם הוא גר אצל משפחה, האם ניתן לעקל משהו למשפחה? תודה שלום

    • חקירה כלכלית
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 22/04/2012 14:07

      שלום רב! קודם כל לגבי עניין הקצבה אני מציע לך לפנות לעורכ דין שמתעסק בהוצל"פ. לגבי חקירה כלכלית זה כן יכול לתת לך פיתרון למציע כל הנכסים של אותו אדם ותוכל לעקל את נכסיו. לגבי מחיר אני מציע לך לפנות למשרד חקירות כדי לקבל הצעת מחיר.