חיפוש אקטואר

  • חיפוש אקטואר
    לי | 28/05/2011 08:41

    הייתי מבקשת עזרת הפורום במציאת אקטואר לצורך חישוב הפרשי שכר. או איכן אני יכולה , מבלי לפנות לביה"ד לעבודה פיסית את רשימת האקטוארים המופיעים בביה"ד לעבודה. אודה להתייחסותכם ותשובתכם אודה.

    • חיפוש אקטואר
      עו"ד אלון אבלה | 29/05/2011 07:56

      לי שלום, 1. תנאי הפורום אוסרים עלינו להעביר המלצות מקצועיות בנושאים כגון פנייתך. 2. אמליץ לך, לפנות בעניין ללשכת סוכני הביטוח או לחפש באינטרנט אקטואר מומלץ לפי הנושא המבוקש. בהצלחה