הופעה בטלוויזיה ללא רשות

  • הופעה בתוכנית טלבזיה בלי רשות
    אורנה | 24/05/2011 22:56

    שנה שעברה צילמו את אחותי בלי רשותה והשנה צילום זה הופיע בתוכנית בכבלים ללא ידיעת האם מותר לכבלים ויוצרת התוכנית להכניס חומר זה ללא רשות והאם יש כאן כלל עילה לתביעה?

    • הופעה בטלוויזיה ללא רשות
      עו"ד אלון אבלה | 25/05/2011 08:04

      אורנה שלום, 1. יש לבדוק את מהות התוכנית, אורך ההופעה של אחותך, והאם הופעתה יכולה לעלות כדי הוצאת לשון הרע או פגיעה בפרטיות, או שמע מדובר בזוטי דברים ובתום לב כנה. 2. לפי מכלול הנתונים לעיל ניתן לנסות לאמוד האם ישנה עילת תביעה או לא. 3. בכל מקרה, מומלץ תמיד לפנות בכתב בעניין לרשות המפרסמת. בהצלחה