שירות תזכורת - תובענה ייצוגית

  • שירות תזכורות אישיות - פנגו חניה סלולרית
    יניב | 23/05/2011 21:56

    בעת ההרשמה לפנגו המענה הקולי שלהם מציע לך לקבל הטבה של שירות תזכורות אישיות לנייד במתנה לחודשיים, אך בישראבלוף כמו בישראבלוף, המתנה שנגמרת כעבור חודשיים הופכת לחיוב חודשי קבוע (לא תלוי שימוש) של 4.90 ש"ח לחודש. על סמך לחיצת מקש בטלפון שבו אתה מאשר את קבלת ההטבה, מבלי לדעת אתה גם מאשר את ביצוע החיוב החודשי.
    האם זה נוהל חוקי לדעתכם?
    האם יש פה עילה לתובענה ייצוגית?

    • שירות תזכורת - תובענה ייצוגית
      עו"ד אלון אבלה | 25/05/2011 07:36

      יניב שלום, 1. עולה לכאורה ובזהירות, כי החברה מטעה את לקוחותיה ובשל כך ישנה עילת תביעה. 2. בדוק היטב, על סמך מה מתנהלת החברה כפי שהיא מתנהלת ופועלת להמרת ההטבה לחובה, האם ישנו עיגון הסכמי לך בהסכם ההתקשרות בינה לבין הלקוח. 3. אמליץ לך להפנות שאלה זו לפורום דיני הצרכנות באתר זה. בהצלחה