דיור ציבורי

  • דיור ציבורי
    ציפי | 15/05/2011 00:57

    שלום, בעלי נכה בעל 75% נכות יציבה אי-כושר.מקבל סיוע בשכר דירה מזב 15 שנה.יש לנו שלושה ילדים ופנינו לבקשת דיור ציברי נעננו בשלילה מכיוון שאני עובדת ולכן חורגים מגובה ההכנסות לפי טענתם, האם יש דרך כלשהי לפתור את הסוגייה הנ"ל או שבאמת צריכה לעזוב את מקום עבודתי בכדי לקבל דירה כי לפי תשובת משרד השיכון אם היינו משתכרים רק מקצבת הנכות של בעלי היינו זכאים ישר לבית אודה לכם על תשובה בנושא

    • דיור ציבורי
      עו"ד אלון אבלה | 15/05/2011 06:24

      ציפי שלום, 1. ביכולתך לפנות בכתב לממונה בעניין ולפרט את מצבך הכלכלי ואת טענותיך המצדיקות ליתן לך ולמשפחתך דיור ציבורי. 2. צרפי למכתבך מסמכים רפואיים, פרטי חשבון בנק ומסמכים אחרים היכולים להעיד על מצבך הכלכלי. 3. אם בקשתך בכתב תדחה, לרוב ישנה ערכאת ערר בעניין, אז כדאי יהיה להגיש ערר. 4. אמליץ לך לפנות לעו"ד המתחה בדיני מקרקעין הכוללים דיור ציבורי. בהצלחה