תשלום אגרת חברות שנתית

  • תשלום אגרת שנתית ללשכת עו"ד
    חסוי | 13/05/2011 19:07

    אני עו"ד שעובד כשכיר במשרד בתחום הנדל"ן ואין לי שום קשר למקצוע עריכת הדין. מעת לעת מבקשים ממני המנהלים שלי לחתום על תצהירים (אימות עו"ד על תצהיר) ולעיתים חותם גם עבור חברים שלי. האם אני חייב לשלם את האגרה השנתית בשל התצהירים הללו?

    • תשלום אגרת חברות שנתית
      עו"ד אלון אבלה | 15/05/2011 06:11

      שלום, 1. תשלום אגרת חברות שנתית ללשכת עו"ד הינה אחת מן הדרישות לתוקף החברות בלשכה. 2. בלא תשלום האגרה החברות אינה בתוקף ומושהית ואין זכאות לביצוע פעולות השמורות לעו"ד בלבד. 3. לכן, אם ברצונך להמשיך לבצע את הפעולות שהוזכרו בפנייתך עליך להקפיד ולשלם את אגרת החברות. בהצלחה