תביעת כל דיירי הבניין בעקבות תאונה

  • תביעת כל הדיירים בבניין בעקבות תאונה באחת הכניסות
    לריסה | 13/05/2011 00:04

    האם זה חוקי לתבוע את כל בעלי הדירות (כ 30)בבית משותף בעקבות נפילה של דייר לשעבר בחדר המדרגות של אחת הכניסות בבניין? ומה ניתן לעשות בעקבות כתב תביעה כזה? תודה לריסה

    • תביעת כל דיירי הבניין בעקבות תאונה
      עו"ד אלון אבלה | 15/05/2011 06:04

      לריסה שלום, 1. בתביעות מן הסוג שעולה בפנייתך יש לתבוע את נציגות ועד הבית וכן את כל דיירי הבניין, אשר בפועל מרכיבים, מהווים ונתפסים כעומדים מאחורי נציגות ועד הבית. 2. מוסד הנציגות הינו גוף מלאכותי אשר מלבד הנציגים שפועלים בו, פועל בשם ומטעם כל דיירי הבניין. 3. נושא זה דומה לתביעה כנגד חברה והרמת מסך כנגד בעלי המניות. 4. תשומת ליבך, לכך שאם נציגי הועד התרשלו בתפקידים והנזק נגרם בשל כך, עומדת לך זכות לשליחת הודעת צד ג' כנגדם. בהצלחה