הבאת והשמעת הקלטות בביהמ"ש

  • האם ניתן להביא הקלטה של הצדדים למשפט ולהשמיע אותה
    ניר | 11/05/2011 23:23

    בדיון הוכחות? (לא נערך קדם משפט) האם אוכל להשמיע את ההקלטה במהלך הדיון.?

    • הבאת והשמעת הקלטות בביהמ"ש
      עו"ד אלון אבלה | 15/05/2011 06:00

      ניר שלום, 1. ניתן להביא את ההקלטות ולהשמיען לבית המשפט. 2. רצוי ואף נדרש קודם לכן, לתמלל את ההקלטות ולהגיש את התמלולים לבית המשפט, ולחקור לפיהם. 3. יש להקפיד שהמתמלל חותם בסוף התמלול על הצהרה בדבר מקצועיותו בעניין. 4. אם לא יוגשו התמלולים לביהמ"ש, ישנו סיכון שביהמ"ש יסרב לשמוע להקלטות בעת הדיון, או שישמע רק חלקים מסויימים בשל מגבלות חוסר הזמן. בהצלחה