ייצוג של שני בני זוג בדיני משפחה

  • האם לעו"ד יש מניעה אתית לייצג את בן זוגו
    שרית | 11/05/2011 19:09

    בתביעה, אם עוה"ד שוחח עם הצד שכנגד באופן ידידותי רק על מנת להעביר מסר ולא לשם גישור, והצד שכנגד ידע שמדובר בבני זוג בעלי אינטרס משותף. (מדובר בתביעה הקשורה לנושא משמורת קטין ולכן זה טבעי שתנוהל שיחה בין הצדדים במסגרת יחסי משפחה).

    • ייצוג של שני בני זוג בדיני משפחה
      עו"ד אלון אבלה | 15/05/2011 05:56

      שרית שלום, 1. נושא פניית צד לעו"ד בדיני משפחה, שבן הזוג השני עתיד לשכור את שירותיו, ידוע, מוכר ונפוץ בדיני המשפחה, על מנת ליצור עילת פסלות ואי ייצוג נוכח ידיעה מהותית של העניין מטעם העו"ד. 2. לפי נתוני פנייתך עולה כי מדובר בשיחה ראשונית ואמורפית בלבד שאינה כוללת מידע מהותי בעניין. 3. נראה בזהירות, שאין מקום למניעת הייצוג, אך אמליץ לך למען הוודאות לבצע בדיקה משפטית בעניין וכן להפנות את שאלתך לפורום דיני המשפחה המקצועי באתר. בהצלחה