תשובה - ביטול הסכם שכ"ט

  • ביטול הסכם שכ"ט ע"י לקוח - מה עושים ?
    עו"ד | 11/05/2011 12:44

    חתמתי עם לקוח חדש עח הסכם שכ"ט, ייפוי כח כל זאת לאחר שיחה של כשעה על התיק שלו בה פירטתי לו על האפשריות ועל אילו דרכי פעולה אני אפעל בהקשר שלו. לאחר החתימה - סוכם כי יעביר לי מקדמה עוד השבוע ולאחר חודש את ייתרת שכר הטרחה. היום הוא יוצר עמי קשר ומודיע לי כי הוא מוותר על שירותיי והוא מעוניין לבטל את הסכם שכ"ט. מה עלי לעשות במקרה כזה ? תודה

    • תשובה - ביטול הסכם שכ"ט
      עו"ד אלון אבלה | 11/05/2011 14:41

      שלום, 1. פנה בעל פה ללקוח ותחייב אותו עבור פגישת הייעוץ, הזמן שהקדשת בישבילו, הסבר, החתמות צילומים וכו'. 2. אם הלקוח ייסרב תוכל לפנות אליו בכתב בעניין. 3. אם כל אלה לא יעזרו, תוכל לתבוע ממנו את עלות השכ"ט עבור הפגישה וזמן ההחתמות בתביעה רגילה או קטנה. 4. לשיטתי, אין טעם לעמוד על הסכם שכ"ט בשלמותו, אם הלקוח לא רוצה אז לא צריך. אבל לפחות, לא צריך להפסיד את העלויות הבסיסיות. בהצלחה