תשובה - חוזה שכירות

  • חוזה שכירות
    עמית | 09/05/2011 15:38

    כשכתוב בחוזה : השכירות היא לשנה עם אופציה ל4 שנים נוספות ''שבשנה השניה'' תהיה תוספת של 1000 שח -שכר החודשי עומד כעת על 9000 שח לחודש. האם יש לי יכולת לומר שהתוספת היא רק לשנה השניה ולא לשנים 4-5 ממה שלא נכתב 'והלאה' ? אשמח לקבל יעוץ.

    • תשובה - חוזה שכירות
      עו"ד אלון אבלה | 11/05/2011 12:12

      עמית שלום, 1. לפי נוסח ההסכם אותו ציינת, מתפרש ומובן שהתוספת הינה רק עבור השנה השנייה ולא מעבר לכך. 2. מוטב יהיה שתדאג לוודא עניין זה עם המשכיר ולעגן זאת בכתב. בהצלחה