תשובה - תביעות קטנות

  • תביעות קטנות
    אור | 09/05/2011 09:44

    אני צריך להגיש תביעה קטנה נגד חברה בע"מ אני מעוניין שעובד חברה מסוים אשר מולו בוצעה העיסקה יופיע כנציג החברה כיצד לעשות זאות? האם השם שלו מספיק ללא מספר ת.זיהוי?

    • תשובה - תביעות קטנות
      עו"ד אלון אבלה | 11/05/2011 12:11

      אור שלום, 1. תוכל להגיש בקשה לזימון עד לבית המשפט, ולפרט בה את טעמיך. 2. רצוי שיהיה בידיך מספר ת.ז. של העד המבוקש, אך לעיתים ניתן לזמן גם ללא המספר. 3. ציין בבקשה לזימון עד, כי הזימון מטעם מזכירות ביהמ"ש ישלח לחברה אם אינך יודע את כתובת העובד. 4. בכל מקרה, תוכל לברר את מספר הת.ז. באמצעות חוקר פרטי, העלות לכך לא גבוהה. בהצלחה