גביית כספי תחרות וזכיה בפרס

  • אשמח לעזרתכם
    אשמח לעזרתכם | 08/05/2011 15:13

    זכיתי בפרס בתחרות לפני מס' חודשים, ועד היום לא קיבלתי אותו למרות הבטחות חוזרות של החברה למימוש הפרס. בכל פעם הם מבטיחים לי שאוטוטו אני אקבל את הפרס אך זה לא קורה. האם יש מה לעשות בנידון? האם יש עילא לתביעה? תודה.

    • גביית כספי תחרות וזכיה בפרס
      עו"ד אלון אבלה | 08/05/2011 19:46

      שלום, 1. לא צוין בפניה באיזו תחרות מדובר, ממתי התחרות, ומהו הפרס המדובר, והאם התחרות והפרס חוקיים. 2. יש לבדוק היטב, את תקנון של הגוף אשר נותן את הפרס, ואת המצוין בו למתן הפרס ובאיזה מועדים. 3. יתכן שבתקנון תמצא התשובה. 4. בכלליות רבה, יתכן ועומדות לך עילת תביעה חוזית ועילת עשיית עושר ולא במשפט. בהצלחה