המצאת מסמכים לבית המשפט

  • המצאה לבית המשפט
    עידן | 08/05/2011 11:57

    שלום לכולם. לפי תקנה 497ב אין להמציא לביהמ"ש יותר מ5 עמודים וכן אין להמציא תצהירים וכדומה . מה קורה בפועל ? יש לי בקשה מלווה בתצהיר שמגיעה לכדי 10 עמודים - האם יתייחסו לבקשתי או שעלי לטרוח ולגשת / לממן שליח לצורך העניין ? תודה רבה

    • המצאת מסמכים לבית המשפט
      עו"ד אלון אבלה | 08/05/2011 19:42

      עידן שלום, 1. בכל מקרה בו תשלח בקשה לבית המשפט אשר למעלה מ-5 עמודים, וגם אשר מכילה תצהיר, סביר להניח שהיא לא תוקלד ותסרק למערכת נט המשפט (במיוחד באזרחי). 2. ביכולתך, לשלוח את הבקשה למזכירות בית המשפט בדואר רשום+אישור מסירה או בדואר שליחים. כך תתקבל בקשתך ללא כל בעיה. 3. עלות ההמצאה זולה מאד באמצעות דואר ישראל. בהצלחה