החוק לא חל עליך

  • החזרת מוצרים על אף פתיחת האריזה
    רן | 14/12/2010 07:57

    נכנס חוק חדש לקוח יוכל להחזיר תוך שבועיים המוצר (למעט ביגוד והנעלה תוך יומיים) בתנאי שלא נעשה שימוש והוא באריזתו המקורית.השאלה שלי היא במקרה שפתחתי את האריזה אבל היא לא ניזוקה אלא רק פתחתי (ע"י קריעת הדבק למשל), ולא עשיתי שימוש במוצר, האם גם במקרה כזה חל החוק שאוכל לקבל בתמורה להחזרה את הכסף ?

    • החוק לא חל עליך
      עו"ד זיו ביגלמן | 25/12/2010 12:58

      החוק נכנס רק לאחר שכתבת את ההודעה שלך לכן החוק לא חל עליך. תבדוק את מדיניות החזרת המוצרים במקום שממנו קנית את המוצר. כמו כן גם אם החוק חל עליך אתה עדיין נותן לחסדי המוכר שכן פתחת את המוצר השאלה האמת מה הנזק שנגרם לאריזה והאם הוא ניתן לתיקוון - לכאורה גם עפ"י החוק החדש יוכל בעל העסק לעשות לך בעיות