תביעת חברת סלולר - איך לעשות נכון

  • הטרדה מחברת סלולר
    עידן | 07/07/2010 00:09

    שלום, אחרת מחברות הסלולר לא מפסיקה להטריד אותי בהצעות להפוך לקוח שלהם (כחברה) לפני למעלה משנה פניתי אליהם בבקשה לקבל הצעת מחיר נגדית לספק הסלולר איתו אני עובד. מאחר והצעת המחיר שלהם לא היתה טובה סגרתי עסקה עם חברת הסלולר הנוכחית איתה אני עובד ומאז לא מפסיקים להתקשר אלי בנסיון להפוך אותי ללקוח שלהם. למרות שכל פעם אני מבקש להסיר אותי מכל רשימה או בסיס נתונים שקיים בחברה, דברתי עם מנהלת שרות (כך לפחות היא הציגה את עצמה) וכן דברתי ופניתי במייל ובפסק עם תלונות הציבור ממשיכים להטריד אותי ולתהקשר אלי. לא רציתי להכנס לתביעות משפטיות אבל זה כבר ממש מעצבן ואני מעוניין כבר לתבוע אותם ולקבל פיצוי בהתאם. האם ניתן ? למי אני יכול לפנות ?

    • תביעת חברת סלולר - איך לעשות נכון
      עו"ד זיו ביגלמן | 09/07/2010 12:35

      תראי יש כאן משהו חכם לעשות אבל צריך לתחמן קצת. בפעם הבאה שמתקשרים תקליטי את השיחה כך שתיהיה לך הוכחה או לחלופין צרי את איתם קשר ובשיחה תבקשי לדעת מי התקשר אליך בפעם הקודמת - ואם הם ימצאו סימן שהשיחה מוקלטת ויש לה הוכחה כמובן תקליטי גם את השיחה הזאת. בקיצור ניתן לתבוע אותם על חוק הגנת הפרטיות-חוק הספאם, אבל צריך הוכחה, כיוון שמניסיון ברגע שתובעים אותם הם דואגים להכחיש את השיחות המפלילות צריך לדעת איך להפיל אותם.

      • הטרדה מבחת סלולר
        עידן | 11/07/2010 11:15

        תודה רבה על התגובהרשמתי לי מספר דוגמאות כולל תאריך ושעה לכל ההתקשרות שלהם .כמו כן דברתי עם תלנות הציבור ויש לי פרוט של שם תאריך ושעה כך שהם לא כל כך יכולים להכחיש.אם אני רוצה לתבוע אותם האם כדאי בתביעות קטנות או בבת משפט ?יש לי רשום של כ 15 שיחות במהלך 2009 2010כמובן הם התקשרו הרבה יותר רק לא כל פעם רשמתי ולא כל פעם הייתי ליד מחשב לרשום הכל.איך אני יכול לחשב את גובה הפיצוי ?

        • אני הייתי תובע בגין 2 עילות
          עו"ד זיו ביגלמן | 12/07/2010 22:38

          אחת בגין חוק הגנת הפרטיות - עפ"י החוק בימ"ש יש סמכות לפסוק לזכותך פיצוי של עד 50,000 ש"ח ללא הוכחת נזק (זה לא ריאלי-בית משפט לא באמת פוסק סכומים כאלה אלא במקרים נדירים) השניה -בגין חוק הספאם, עפ"י החוק ניתן לתבוע בגין כל הודעה 1,000 ש"ח ללא הוכחת נזק. בד"כ הייתי ממליץ לך לתבוע בבית משפט לקטנות (עד 30 אלף) או לחלופין אפשר לתבוע בבית משפט השלום "רגיל" אבל אז תזדקק לשירותי עו"ד.

          • הטרדה מחברת סלולר
            עידן | 13/07/2010 10:20

            היות ולדעתי זה ממש חוצפה שחברה בגודל כמו אחת החברות הסלולריות שיש בישראל ממשיכה להטריד נראה לי שהשופט אולי ירצה להראות למען יראו וירעואני רשמתי ב 13 פניות שלהם החל מה 29/06/2009 וזה לאחר שהתקשרו אלי אין סוף פעמים וגם לא רשמתי את כל הפעמים שהתקשרו כי לא בניתי על זה שימשיכו להטריד אותי.אם אני מצרף את הסכום הראשוני נראה לי יותר מתביעות קטנות.איך אפשר ליצור איתך קשר ישירות ? האם תוכל לעזור לי בנושא ?

          • שוב התקשרו
            עידן | 14/07/2010 18:04

            היום שוב התקשרו,אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר במידה ותוכל לעזור לי בנושא

            • האם יש לך תיעוד שביקשת שהם יפסיקו?
              עו"ד זיו ביגלמן | 16/07/2010 01:06

              שמרת משהו?

              • הטרדה מחברת סלולר
                עידן | 17/07/2010 11:02

                יש לי בדיוק עם מי דברתי באיזו שעה ובאיזה תאריך עם תלונות הציבור שהבטיחה לי בשיחה טלפונית כי תחסום את המספר שלי,כל שיחה שלי אני מבקש