תעודה מעולה למי שעובר

  • רישיון עריכת דין אמריקאי בניו יורק
    אסתר | 16/06/2010 15:17

    שלום לכולם, אני מתלבטת האם להירשם לקורס הכנה של "מחשבות" בשיתוף BARBRI האמריקאים – במטרה לגשת לבחינות לשכת עורכי הדין בניו יורק השיקולים - יקר מאד (כולל טיסות ודמי הרשמה), וקשה מאד (הבנתי שהבחינות עצמן קשות יותר מאשר בארץ). אשמח לקבל תגובות מעורכי דין אשר עברו ו/או עשו זאת, וכן תגובה של כל אחד אשר מכיר את הנושא ומוכן לחוות את דעתו בעניין- אני בדילמה, כי אני מניחה שזה עשוי להשביח אותי מבחינה מקצועית בתור עורכת דין ולהעניק לי יוקרה והסמכה נוספת, אך השאלה האם זה כדאי? מצאתי מעט מאד כתבות או דיונים על נושא זה; תודה מראש אסתר

    • תעודה מעולה למי שעובר
      מני | 16/06/2010 17:26

      לתעודה עצמה יש ערך רב והיא נחשבת אקסלוסיבית (הבר של ניו יורק הוא בעל מוניטין רב) אחוז המעבר של הניגשים מהארץ נמוך מאד כדאי לך לברר לפני ההרשמה

      • תודה על דבריך ושאלה
        אסתר | 17/06/2010 10:02

        מודה לך על תגובתך אני צמאה לתגובות נוספות, כי עליי להחליט בקרוב אתה יודע אולי איך ניתן לדעת את אחוז העוברים הישראלים שניגשו? תודה

        • מציע לך לפנות ישירות
          מני | 17/06/2010 18:43

          לנציגי ברברי בארץ ("מחשבות")