הליכי גביה

  • דחוף
    מתוסכלת | 06/04/2010 20:54

    האם בגין חוב למועצה מקומית שהוסדר באיחוד תיקים (החוב עד 2005, מ2005 עד היום נצבר חוב חדש) ניתן להטיל עיקולי חשבון בנק? מבלי לייחס חשיבות לחוב החדש שכן בגינו טרם ננקטו הליכי גבייה משפטיים, האם איחוד תיקום אינו מהווה "הסדרת החוב"? האם המועצה יכולה גם לקבל כסף בהסדר איחוד וגם להטיל עיקול על החשבון ולתפוס כספים?

    • הליכי גביה
      רחמים אליהו | 08/04/2010 05:49

      ממה שהבנתי יש איחוד לגבי חובות קודמים. תיק האיחוד מתייחס לחוב הישן ואין קשר לחובות חדשים. לגבי השאלה האחרונה התשובה כן. רשות מקומית פועלת מכוח חוק המיסים - כמו הוצאה לפועל. לגבי חובות שאינם בהסדר.