התייחסות

  • נפילה בבית מלון
    עו"ד | 17/03/2010 11:31

    יש לי לקוחה שנחבלה קשות בזמן שהותה בבית מלון. בתגובה למכתב הדרישה, חברת הביטוח מבקשת לקבל כבר בשלב זה את פרטי העדים, תצהיר חתום, גרסה מפורטת. אני מתלבטת בנוגע לדרך הפעולה. אני נוטה שלא למסור את הפרטים כבר בשלב זה. לכן, אשמח לקבל הצעה לתגובה מתאימה למבטחת. תודה, עו"ד

    • התייחסות
      איציק שר שלום | 17/03/2010 14:52

      שלום, לדעתי אין מקום להסתיר מידע עובדתי, שהרי לבסוף בצורה כזאת או אחרת הוא יוצף. מציע להעביר את כל המידע שיש, כולל תצהירים, שהרי חברת הביטוח לא יכולה לאשר תשלום ללא אסמכתאות. מציע לעלות גם את הפניה לפורום דיני נזיקין מימין.

      • נפילה בבית מלון
        עו"ד | 19/03/2010 16:06

        תודה רבה.

    • התייחסות
      עו"ד אוהד שוהם | 18/03/2010 20:12

      ראשית, טוב שיש מבטח. אם זו אכן תאונה רצינית ויש נזק וגם להערכתך ישנה אחריות הרי לא הייתי מבזבז כלל זמן בהתכתבות והייתי ממליץ ללקוחה להגיש תביעה לבית המשפט המוסמך. בהצלחה.

      • נפילה בבית מלון
        עו"ד | 19/03/2010 16:07

        תודה רבה.