קבלה זו לא מיסטיקה ב'-מיומנה של מזכירה במשרד עו"ד

  • קבלה זו לא מיסטיקה א'-מיומנה של מזכירה במשרד עו"ד
    העבודה:-( | 11/03/2010 09:28

    קבלה זו לא מיסטיקה א'-מיומנה של מזכירה במשרד עו"ד תהליך המיון לקבלה לעבודה במשרדנו הוא מאוד יעיל. אני זוכרת את היום שנקבע ראיון לצח שפיץ, וואוו איזה יום זה היה, זו היתה הפעם הראשונה בחיי שהבנתי מה זה באז. תוך כמה רגעים מרגע שנקבע הראיון (ליום ג' 30.2.2009 בשעה 16:00, אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול), כל המזכירות ועורכות הדין שמעו על הידיעה. עורכות הדין בדקו ביומנן איפה הן תהיינה באותו היום, באותה השעה- כדי לא לפספס. צח שפיץ, הממממ צח שפיץ, הטלנט/הדוגמן/שחקן/מנחה/משורר/חלום/ מנחה תוכנית הריאליטי אדונים ומשרתים (אתם יודעים, תוכנית הריאליטי המצליחה ביותר שבה קבוצת צפונבונים/יות [רצוי בלונדינים/יות, תכולי/לות עיניים/יות מסוקסים/כוסיות]] משמשים כאדונים למשך שלושה חודשים ומתעללים ונוגשים בקבוצת- משרתים לוזרים עניים [רצוי מקורזלי/לות שיער, חומי/מות עיניים/יות שמנמנים/דבות]] אבל בעיקר ובראש ובראשונה משפטן, יודע עניין ודבר איש אשכולות באמת (ראשית מתמחה ואח"כ עו"ד). ואז צח הגיע, 7 מזכירות (גם אלו שלא היו במשמרת) דאגו להיות בקבלה ולהראות עסוקות. הוא נכנס, ואיתו נכנס אור. הוא ממש האיר את החדר, חיוכו הכובש פניו היפים הניצוץ בשיניו הלבנות כדף A4 בטרם נכתב עליו כתב בי דין, שלא לדבר על גובהו ועל שריריו המסוקסים, היה ברור שמדובר במשפטן מהדרגה הראשונה, כוכב, לא רק טלנט בתחום הבידור גם טלנט משפטי. השותפה הזוטרה שעושה את הראיון הראשון הגיעה לגזול את חיוכו הצנוע. איזה חיוך מאוזן לאוזן היה לה, היה נראה כאילו פניה הלא מצודדים (היא קיבלה את הג'וב בזכות אביה שמבסטיונר ועבריין קטן הפך לבעל קזינו בוורנה, עבריין גדול וחבר מרכז- ובעיקר חבר טוב [שלא לומר קולגה] של רני [עו"ד ד"ר רענן אברהם זשסצקי-פאר השותף הראשון ברשימה [עוד עליו בהמשך]), נחצו לחצי. גמדותה שהיתה אף גדולה מרשעותה הדגישה את גובהו ואת רוחב כתפיו המדהים של צח שפיץ. שלום אמרה, לחצה את ידו וגררה אותו למשרדה. המממממ....נהנחו המזכירות כשניחוח הבושם היוקרתי הכישורים המשפטיים הבולטים, היופי הגברי המהמם נכנסו יחד עם צח שפיץ לחדרה של השותפה.... המשך יבוא... (בהמשך סיום קורות קבלתו של צח שפיץ למשרד, קבלתה של אני בוקובסקי-פומרנצן למשרד, והכי חשוב דיווח על מעשי בימים אלו).

    • קבלה זו לא מיסטיקה ב'-מיומנה של מזכירה במשרד עו"ד
      העבודה :-( | 11/03/2010 11:04

      המממממ....נאנחו המזכירות, בשמחת לב, כשניחוח הבושם היוקרתי הכישורים המשפטיים הבולטים, היופי הגברי המהמם נכנסו יחד עם צח שפיץ לחדרה של השותפה.... כעבור כמה דקות יצאה מהחדר מתחלפת ג' (יש במשרד כ-13 מזכירות, כ-7 מהן לא מחזיקות מעמד יותר מכמה חודשים, לכן אין צורף לזכור את שמותיהן והן מכונות- מתחלפת א-ה לפי סדר חשיבותן), כשכולה חיל ורעדה, אספרסו הוא אמר לי, אספרסו ועיניה נוצצות מדמעות. תחושה אורגזמתית עזה היתה באויר. כעבור שעה וחצי כשכולנו ציפיה, יצאה השותפה הזוטרה והובילה את צח שפיץ לחדרו של רני (עו"ד ד"ר רענן אברהם זשסצקי-פאר בשבלכם). וכעבור רבע שעה הם יצאו מחויכים. טוב אמרה הזוטרה, אקח אותך לסיבוב במשרד (דבר שלא קרה מעולם ובודאי לא עם מתמחה), הזוטרה הובילה אותו במשרד כשכל צעדיה אומרים התמוגגות- ממש כאילו היא זכתה כרגע באיזה משפט ללקוח עשיר, כאילו רני הזמין אותה לחדרו וביצע בה מה שהוא מבצע במתחלפת ד', אושר.... אושר צרוף היה שם, כל העו"ד והמזכירות יצאו במקרה באותו זמן למסדרונות (לסידורים חשובים, צילומים וכו').... עו"ד צח שפיץ עשה התמחות במשרדנו- זשסצקי, חודלרניצקי, פשקרבסקי, כהן ושות' עו"ד (משרד בו כ-164 [לערך מ-100 הפסיקו לספור] עורכי דין). כיום הוא עו"ד במשרד ולפני כחודש מונה להיות שותף – אחראי על מחלקת דיני ספורט תרבות ופנאי. הסיפור עם אני בוקובסקי-פומרנצן (להלן אב"פ) היה שונה. היא הגיעה לראיון ישירות אצל רני. גבוהה בלונדינית, מחשוף עמוק, ובעיקר שלל כישורים, בחורה זריזת לשון, עמוקה ובעיקר בלונדינית (כבר כתבתי). כשהיתה אצל רני נשמעו גניחות אבל אצל רני זה די רגיל. פרועת שיער היא יצאה מחדרו, הוא יצא אחריה ולחץ את ידה כממתיק סוד. למחרת היא התחילה את הההתמחות במשרד. בהתחלה חשבנו שקוראים לה אני בגלל שכל משפט אצלה נפתח ב-אני אח"כ התברר שבמקור קראו לה חננאלה בת-ציון בוקובזה והיא שינתה את השם לבוקובסקי כי זה שם כפי שנהגה להגיד- ייצוגי יותר. צח שפיץ שכבר הספיק לסקור את רוב בנות המשרד מיד שם עליה עיין ומהר מאוד הם הפכו לזוג היפה של המשרד ולפעמים בגלל קישוריהם המשפטיים הנדירים הם עשו ישיבות משותפות עם רני. עו"ד אני בוקובסקי-פומרנצן עשתה התמחות במשרדנו- זשסצקי, חודלרניצקי, פשקרבסקי, כהן ושות' עו"ד (משרד בו כ-164 [לערך מ-100 הפסיקו לספור] עורכי דין). כיום היא עו"ד במשרד ולפני כחודש מונתה להיות שותפה – אחראית על מחלקת לשון הרע. ואני? אני לומדת משפטים. בת דודה של גיסה של אחותי מכיר שותף במשרד גדול (אולי זה יעזור למצוא התמחות טובה) מלבד זאת הייתי השבוע אצל מנתח פלסטי כדי להגדיל את סיכויי להתמחות (ואח"כ עבודה טובה) ממידה B למידה D. ובא לציון גואל!!!

      • get a life  לת
        סוני | 12/03/2010 02:13