פצוי עגמת נפש

  • מעוניינת לתבוע אולם אירועים
    מרינה | 07/03/2010 11:46

    ביום שישי האחרון עשינו אירוע בריתה לבת שלנו.. הבעיה התחילה עוד בטעימות שהיו על הפנים, ביקשנו לבטל את האירוע ובעל האולם הבטיח טעימות חדשות עם שף חדש יום למחרת. נאמר לנו שהשף פוטר אולם כאשר הגענו לטעימות החדשות הבנו שהוא רק ננזף אבל האוכל היה מצוין ולכן בגלל שההזמנות כבר חולקו וזה היה שבוע לפני האירוע הסכמנו. אבל מה שהיה באירוע לא ציפינו- ביקשנו צורת הגשה אחת- קיבלנו אחרת.שילמנו תוספת על אנריקוט ובמקום שיציעו לכל אורח אנריקוט שמו צלחת מרכזית עם שתי חתיכות אנריקוט ואנחנו ביקשנו הגשה פרטנית. המצגת שלנו לא עבדה כל הארוע פרט לחצי שעה הראשונה ולא משנה כמה פעמים ביקשנו. המוזיקה נפסקה באמצע היינו צריכים לרוץ אחריהם שיסדרו את זה. האוכל שהוגש היה מאוד לא טעים. היין תוסס שאנשים ממש שפכו אותו. המלצרים צעקו על האורחים , לא הביאו סכום או כוס גם אחרי 20 דקות המתנה , המלצרים צעקו עליי, את הקינוחים הגישו בצלחת מרכזית ללא צלוחיות כך שאנשים פשוט או אכלו עם הידיים או מהצלחת הגדולה . בנוסף הגישו נקניקיות !!!! במקום אנריקוט במנה העיקרית כשבכלל לא הזמנתי , על זה נאמר לנו טעות אנוש. בקיצור יש עוד ועוד ועוד. מתביישת להתסכל לאנשים בעיניים. כאשר עלינו לסגור חשבון הם ניסו לתרץ בכל דרך אפשרית והורידו לנו 10 מנות שלבסוף הסכמנו אבל כשהגענו הביתה והתקשרנו לאנשים להודות להם קיבלנו כאלה ריקושטים שרציתי לקבור את עצמי מרוב בושה. אפילו הצלם בא והעיר לנו כמה פעמים על כל מיני דברים שהוא ראה. אני לא נהנתי לרגע כל מה שעשינו אני ובעלי זה לכבות שריפות כל הארוע. נכנסתי למטבח לפחות 10 פעמים , כך גם בעלי, והחמים שלי. מה אני יכולה לעשות? לתבוע ? האם זה שהסכמנו לפיצוי של 10 מנות לא מונע ממני תביעה . בבקשה עזרתכם תודה מרינה

    • פצוי עגמת נפש
      איציק שר שלום | 07/03/2010 13:25

      מרינה שלום, ברגע שהסכמתם להתפשר ולקבל פיצוי על 10 מנות, נראה שחתמתם בזה את סכום הפיצוי שלדעתכם מגיע לכם. אפשר לטעון שזה היה מתוך לחץ והשפעה לסגור עניין, ובכך לבטל את הפיצוי. מציע לפנות דרך האתר לייעוץ אישי.