אל ייאוש....

  • לא יודעת מה לעשות
    המיואשת | 08/02/2010 13:49

    חייבת עזרתכם בדחיפות. אני עובדת במשרד עו"ד 10 חודשים. כשהייתי די חדשה במשרד, 3 חודשים, הבוס פנה אליי וביקש שאטפל באיזה תיק של לקוח. יצוין שהלקוח והבוס שלי ישבו בפגישה והבוס התרשם ממנו ישירות. התיק הינו בנוגע להטלת אגרות והיטלים למיניהם. הבוס ביקש ממני להכין מכתב +בקשה להארכת מועד להגשת ערר ביוב. אכן כך פעלתי. כיום, לאחר קבלת בקשת האורכה, אני מכינה ערר ביוב. לגבי שאר ההיטלים-סלילה ותיעול, נסתבר לי זה עתה כי היה עליי להכין ערעור מנהלי. הדבר נודע לי זה עתה משום שהייתי רק 3 חודשים עורכת דין, ועשיתי מה שמוטל עליי, תוך הסתמכות על דברי הבוס שלו יש נסיון של 12 שנה. אני מאוד מפחדת מתגובתו ולא יודעת כיצד לומר לו זאת. לא נעים לי גם מהלקוח... מה לעשות? דרך אגב, הבוס עבר וחתם על כל המסמכים שכתבתי, קרי היה מעורב בתיק.... מה לומר לו? האם יש טעם בכלל להגיש בקשה להארכת מועד להגשת ערעור מנהלי? אנא עזרתכם בדחיפות, כל תגובה תתקבל בברכה....

    • אל ייאוש....
      איציק {} | 08/02/2010 14:54

      מי שלא עובד, לא טועה ומי שעובד טועה, כי כולנו בני אדם. אין מה להסתיר, גשי ותספרי את שאירע בצורה עניינית וללא החסרת פרטים. אם מכבד עצמו, ישא באחריות כמוך ויידע לנווט לדרך נכונה. בהצלחה