אימות הסכם,

  • כיצד לאמת הסכם?
    yulia1 | 26/01/2010 14:50

    חבריי היקרים, נא הסברכם האם מותר לעו"ד לאמת חתימה של לקוחו על ההסכם כאשר על אותו ההסכם כבר מתנוססות חתימה אחת או שתיים של צדדים אחרים אשר אומתו ע"י פרקליטם אולם לא בנוכחות אותו עו"הד? מדובר הרי במצב כאשר אני כיועמ"ש של החברה מתבקשת לאשר חתימתו של מנהל החברה על ההסכם אשר הגיע אליו חתום ע"י צדדים אחרים אם כי חתימותיהם אומתו כאמור כדין. עוד אשמח לקבל משוב מעו"ד אשר עובדים כיועמ"ש בסוכנות/חברת ביטוח. הנני התקבלתי כפקידה לסוכנות ביטוח עם הרחבת תפקידי בעתיד, על כן, ובטרם לחתום על הסכם עבודה אבקש לקבל עזרתכם החברית ואף ההזהרות בנושא. בתודה מראש, יוליה.

    • אימות הסכם,
      אורית ג'קמן, עו"ד | 27/01/2010 20:22

      אם את צריכה לאשר רק את חתימתו, הרי שאין כל בעיה. שיחתום בפנייך, ותאשרי שאכן חתם. הלוא, אם הבנתי נכון, החתימות האחרות כבר אושרו בפני עורכי דין אחרים. אז היכן הבעיה?

      • תודה אורית
        yulia1 | 28/01/2010 16:26

        אורית תודה רבה. אולם כיצד אני יכולה להיות בטוחה שהחתימות הראשונות אכן אומתו ע"י עו"ד בנוחכות הלחוקות או שמא זה כבר לא העסק שלי ואני אחראית על הלקוח שלי בלבד?

        • היי,
          אורית גקמן, עו"ד | 31/01/2010 08:46

          החובה הברורה היא לאמת חתימה מול החותם. ומותר לך לצאת מנקודת הנחה שאכן כך. מה שחשוב מבחינתך הוא לאמת את חתימתו של הלקוח שלך, בזמן אמת. בהצלחה.