מזדהה אתך

  • הסבה מעריכת דין
    הילה | 26/01/2010 08:34

    אני עו"ד בעלת 8 שנות ניסיון במגוון תחומים, וניסיון רב בליטיגציה. אני מגיעה להשגים יפים במקצוע אבל מאוד לא אוהבת את אופי העבודה - הלחץ, הקטנוניות, העימותים... ולפיכך אני שוקלת ברצינות לעשות הסבה למקצוע אחר. אני מאוד אוהבת עבודה עם אנשים, אוהבת אתגרים אינטלקטואלים, כושר ביטוי מעולה בכתב ובע"פ. אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי רעיונות למקצועות שהרקע שלי בעריכת דין יהוו יתרון עבורם ו/או רעיונות ללימודי תואר שני רלוונטים. (האם יש רעיונות מקוריים יותר ממנהל עסקים?) ואם מישהו עבר תהליך כזה בעצמו- אשמח אם ישתף אותי בחוויות. תודה!

    • מזדהה אתך
      yulia1 | 26/01/2010 15:31

      גם אני התעייפתי מכל הלחץ הקשור עם עבודה של עו"ד שכירה והגעתי למסקנה לשנות את תחום העיסוק. מצאתי מקום בסוכנות הביטוח בו אתבקש למלא תפקיד של פקידה ויועמ"ש עם אפשרות להתקדמות בתוך החברה. לדעתי זאת העבודה הרגועה יותר מאשר במשרד עו"ד בכלל ובמשפטים גרידא בפרט ויחד עם זאת אני אוכל לנצל את הידע והניסיון שלי במשפטים דווקא.

    • רעיון להסבה
      אני | 27/01/2010 06:15

      היי, אולי תהיה מאמנת אישית או מגשרת ? פיתוח אירגוני ? פניות ציבור באיזה בנק או קופת חולים ?

      • תודה על ההתייחסויות, ועוד...
        הילה | 27/01/2010 07:44

        אכן חשבתי על אפשרות של פיתוח אירגוני. האם את מכירה את התחום?

        • המשך להסבה -פיתוח ארגוני
          אני | 27/01/2010 10:27

          אהלן, ראשית זה אני .(גבר) ולא אישה. פיתוח ארגוני מוכר לי והוא קושר צדדים של משאבי אנוש, תהליכי התייעלות, נהלים, וכו'. לדוגמא: האם אם את מוכנה לעמוד מאחורי המלצות שתתני שיגרמו לפעמים גם לפיטורי אנשים? הרעה זמנית בתנאי העסקה של עובדי האירגון וכדו'. צמצום מחלקות? מימון אסטרטגי ? אני מציע שתנסי לקבל את רשימת הקורסים בנושא או לבדוק אפשרות של לימודי תעודה על מנת לא להתחייב לתואר שני וכל הבלאגן שמסביב או לכי לפגישת ייעוץ של רכז החוג במכללה/אקדמיה ותנסי להבין ממנו את התיאוריה מול הפרקטיקה. שווה לנסות. בהצלחה