חסרים פרטים

  • חשוב מאוד
    סיון | 21/01/2010 17:05

    לפני כ-חצי שנה הלכתי לראות דירה דרך מתווך . בתום לב לחלוטין חתמתי על מסמך שכתוב שבמידה ואני לא רוצה את הדירה הצ'ק עבור שכר דירה לחודש נשאר אצליהם ,אלא אם בעל הדירה לא מעוניין בי . בדרכי הביתה פגשתי את הבחורה שמתגוררת בדירה והיא אמרה לי שזה טעות שחתמתי ובעל הדירה לא יסכים שאני יגיע עם כלבים לדירה . התקשרתי למתווך ושאלתי אותו על הכלבים והוא ענה לי שהוא הקובע מה שיכנס לדירה ..זה היה נשמע לי מוזר ולא אמין שהוא עונה ככה ואמרתי לו שאני לא מעוניינת בדירה ושאלתי אם הם לא יעשו לי בעיות עם הצ'ק והוא ענה שיום ראשון אני יבוא והוא יחזיר לי אותו. יום ראשון בבוקר אני מגיע לשם ומקבלת תגובות שונות ומסתבר שהאבא של המתווך לא מסכים להחזיר לי את הצ'ק והוא כבר הפקיד אותו . (בטמטומי לא רשמתי על הצ'ק לערבון בלבד) חוזה דירה לא נחתם בינינו !!! אחרי כמה ימים כבר התייאשתי וביקשתי את הדירה והמתווך אמר לי שבסדר אבל כל היום הוא התחמק ממני ... יום למחרת הוא הודיע לי שבעל הדירה כבר השכיר את הדירה ..מה שהתגלה כשקר כי אני ידעתי את הטלפון של בעל הדירה דרך הבחורה שגרה שם ... בעל הדירה לא אישר להם לחתום איתי על חוזה כי היו לי בעלי חיים ...אבל הם לא מוכנים להחזיר לי את הצ'ק . הם העבירו את הצ'ק לטיפול משפטי ...מה אני עושה במצב כזה? מדובר על פעם ראשונה בחיים שלי שאני עושה צעד של השכרת דירה ...מעבר לכך הבחור שהזדהה כמתווך לא רשום ברשם המתווכים

    • חסרים פרטים
      עופר | 22/01/2010 12:14

      האם השיק נפדה/ בוטל? ומהשאלה שמעל מתחילים לעבוד.... היה ונפדה, שולחים מכתב התראה להחזר הכסף מהסיבה שלא קיבלת תמורה וכו' היה ובוטל, כל עוד לא התקבלה דרישה לתשלום, הייתי מציע או לשקוד על השמרים או לשלוח מכתב ביטול