התייחסות

  • שאלה מוסרית כבדת משקל:
    נועה | 12/01/2010 19:07

    אני עו"ד מתחילה, וקיבלתי הצעה לעבוד במשרד עו"ד, שבין לקוחותיו נמצאת חוות ניסויים בבעלי חיים. אני לא בדיוק פעילה של אנונימוס, אבל גם לא ההיפך. מה הייתם עושים במצבי, בייחוד נוכח העובדה שהמשרד כשלעצמו עושה רושם טוב ואני מחפשת עבודה כבר מספר חודשים?

    • התייחסות
      איציק {} | 12/01/2010 20:25

      שלום רב, באותה מידה את עלולה למצוא את עצמך בפני דילמה מול משרד המייצג, אנסים, פדופילים, רוצחים, גילוי אריות ושאר זוועות שישי לצערנו. האם גם אז תתלבטי? אין ספק שיש קושי לייצג מישהו או משהו שאת לא מאמינה בו ובמעשיו ובפרט כשהוא פוגע בקטינים או בעלי חיים. קחי את העבודה ותמשיכי הלאה. כשתתחילי לעבוד תנסי בעדינות לא לעסוק בתחום זה.

      • גילוי אריות זה עניין לספארי  לת
        סער | 13/01/2010 06:28

    • ישראל היא אחת המדינות הבודדות בעולם לניסויים לא חו
      נטשה | 14/01/2010 15:38

       שלוםישראל היא אחת המדינות הבודדות בעולם שמתבצעים בשטחה ניסויים לא חוקיים בבעלי חיים.ניסויים לא חוקיים כוללים ייבוא בעלי חיים שנטפסים בטבע והביאת ארצה על ידי תמיכה של חברת תעופה ידועה בארץ. על החוק אסור לבצע ניסויים בבעל חיים שנולד בטבעולכן חייבים לגדל אותם בשבי בתנאים הנדרשים למטרת ניסוייםאבל מכיוון שהביקוש לבעלי חיים כאלה הוא רב מדי לכן על מנת לספק את הסחורה שמחויבת החברה שמוכרת את בעלי החיים לניסויים - החברה נאלצת במקרים כאלה לעבור על החוק.דרך אגב זאת הסיבה שאני לא אהיה מנויה לעולם באינטרנט 012 שלא מסתירה את העובדה שבעלי הם בעלי חוות קופים לניסוייםאגב רוב הניסויים בבעלי חיים בעולם נעשים על ידי צבא למטרה של השמדת אנושותרק 20% מהניסויים נעשים למטרת הצלת חיים ותרופותנטשה

      • אני מסכימה
        איילת | 14/01/2010 16:20

        אני מחרימה כבר שנים את אינטרנט זהב, שעכשיו הם התאחדו עם 012. לסגור את חוות מזור!!