לא

  • כדי להיות עו"ד , מה צריך ללמוד ?
    רפ7אל | 18/11/2009 19:43

    אני מעוניין ללמוד משפטים, האם ניתן ללמוד זאת לבד ללא מכללה/אונברסיטה? אם כן איך ?

    • לא
      מורן | 18/11/2009 19:45

      אתה חייב ללמוד באונ' או במכללה תואר ראשון במשפטים.אי אפשר ללמוד לבד.

      • באמת לא כדאי
        דודי | 02/12/2009 08:51

        החברה פה צודקים. מסלול מייגע של 5 שנים שבסופם-באסה. משכורת די לא מספקת, עבודה משעממת, הבוס גוזר עליך קופונים ואתה מרוויח רק 5,500 נטו במקרה הטוב. הרי לא כל המשרדים, אלא מעטים וספורים משלמים סכומים נאים לצעירים... בתור סטודנטית במהלך לימודי המשפטים הייתי מגיעה למשכורות יותר גבוהות מזה ללא כל אחריות ובעבודה מועטה יותר!!! ברצינות!!! היו חודשים שהייתי מגיעה במלצרות לשכר הזה ונתתי רק 3 משמרות בשבוע!! תעשה את החשבון

    • לא כדאי ללמוד משפטים!!
      מתמחה בכיף.. | 19/11/2009 14:05

      לאור המצב כיום בשוק, והמסלול הקשה!!!! שיש לעבור בכדי להיות עו"ד, ולא מדובר בתואר, התואר עצמו יחסית קל.. השלב האחרון הוא בלתי אנושי. ועוד יותר מזה, המגמה להקשות בהסמכה רק הולכת ומחריפה.. חד משמעית- לא כדאי !!!

      • לא כלכלי להיות עו"ד
        חיים שלמים | 19/11/2009 15:25

        זה לפעמים יותר גרוע מלהיות סוכן ביטוח אלא אם כן יש לך פרוטקציה במקום יוקרתי מה שרואים בחוץ, זה לא מה שהולך בפנים

    • ממש לא
      תומר | 25/11/2009 14:22

      זה כמו לשאול אם ניתן להיות רופא בלמידה עצמית, צריך לרכוש השכלה אקדמית משפטית, לאחר מכן לעבור התמחות של שנה במשרד פרטי/בימ"ש/פרקליטות (בקרוב התמחות של שנתיים), לאחר מכן לעבור מבחני הסמכה מחמירים, מבחן בע"פ, וזהו בתום 5 שנים תוכל להיות עו"ד. אם זה שווה, לא בטוח!

    • הכל אמת
      אריה | 01/12/2009 09:59

      לא כדאי להיות עו"ד . קשה מאוד למצוא התמחות אם אין לך קרוב משפחה אז אתה אבוד . יש הרבה עו"ד שאין להם עבודה .מניסיון . היום האנשים די חכמים לייצג את עצמם יותר טוב מעו"ד .