בטח שניתן - עילה נזיקית

  • תביעה
    איתי | 09/10/2009 04:26

    לפני כשבוע טסתי ללונדון ,בשדה התעופה בארץ הציעו לי שירות הסעות מטעם חברת איזי שאטל מהשדה למלון (נסיעה של שעה). כאשר הגענו למונית עצרה אותנו משטרה ועכבה אותנו שלוש וחצי שעות בקור של לונדון מכיוון שלנהג לא היה רישיון להסעות. לאחר עיכוב ממושך ויחס מגעיל מצד הנהג אשר לא היה מוכן להחזיר לנו את הכסף הגענו בשעה טוב אחרי ארבע וחצי שעות . הקור הכבד פגע בחברתי וכמחצית מהטיול לא יצאנו מהחדר. חשוב לציין כי רכשנו כרטיס נסיעה הלוך ושוב כמובן שבכרטיס חזור לא השתמשנו בשירות שלהם והעדפנו לשלם פעמיים ולחזור עם חברה אמינה. שאלתי היא האם ניתן לתבוע את החברה וכמובן על כמה?

    • בטח שניתן - עילה נזיקית
      מתמחה תומר | 09/10/2009 11:59

      אולי גם חוזית נזיקית כי הם התרשלו בבדיקת העובדים שלהם שיהיה להם רישיון בתוקף ומכיוון שהם המעסיקים הם האחראים על כך, ועליהם לפצות אותכם על עוגמת הנפש שנגרמה לכם- אני מציע בשלב הראשון לפנות לחברה בכתב ולצין את כל השתלשלות האירועים ולבקש פיצוי, במידה והחברה תתחמק הייתי תובע בתביעות קטנות או נעזר בעו"ד