אפשר הכל תוך 10 ימים - תיהנה (נשמע מתיש)

  • דחוף- תגובה לתשובה לתגובה לבקשה
    טרום | 15/09/2009 14:47

    שלום, יש לי שאלה.. האם אפשר להגיש תגובה לתשובה לתגובה לבקשה?? אני יודעת שזה מסובך, אבל בתקנה 421 בתקנות סדר דין אזרחי לא עתוב אם אפשר ואני לא מצליחה למצוא מקור אחר לשליחת התגובה

    • אפשר הכל תוך 10 ימים - תיהנה (נשמע מתיש)  לת
      אורן | 16/09/2009 05:27

      • באמת מתיש- אולי לא הבנת נכון
        טרום | 16/09/2009 09:38

        תודה רבה על העזרה :) אבל אולי לא הבנת בדיוק מה אני שואלת: צד א' הגיש בקשה לביהמ"ש צד ב' השיב על הבקשה בתגובה צד א' חזר והשיב בתשובה תוך 10 ימים השאלה היא האם יכול צד ב' להגיב על התשובה?

        • לא. המילה האחרונה היא של המגיש.  לת
          עו"ד אקרמן לילך | 30/09/2009 22:42

    • אי אפשר
      r | 16/09/2009 09:35

      התקנות מאפשרות הגשת בקשה, תגובה לבקשה, ותשובה לתגובה. אין בתקנות אפשרות להשיב לתשובה, ובוודאי שלא נקבע מועד לכך (10 ימים או כל מועד אחר). אנשים סתם זורקים תגובות בלי אסמכתאות ובלי להפנות לתקנה וחבל.

      • אי אפשר
        שלי | 16/09/2009 23:54

        יש בקשה תשובה ותגובה לתשובה. סה"כ 3. אלא אם בית המשפט מבקש תגובה נוספת על מנת להבהיר נקודה. אם לא כתוב בתקנות סדר הדין האזרחי אל תחפש מתחת לאדמה.....

        • תודה רבה לכולם  לת
          טרום | 17/09/2009 14:55