תגובה

  • תשלום קנס לגן ילדים .
    משה ב | 04/09/2009 11:21

    שלום רב ... רשמתי את ילדי לגן ילדים ל-1 לספטמבר . לפי מנהלת הגן נאמר לי בכדי לרשום ולהבטיח את מקומו של בני בגן , עלי למסור המחאה ע"ס 1900 ש"ח ( סכום עלות חודשי בגן ) . אנחנו בתור הורים לילד ראשון והתנסות ראשונה בגני ילדים , ביצענו לפי בקשת מנהלת הגן את הנדרש , חתמנו על חוזה שבו מצויין שבמידה ורוצים להפסיק התקשרות עם הגן עלינו להודיע שבועיים מראש ונחוייב בקנס של חודש ימים ( סכום של 1900 ש"ח ) . העת הרישום נאמר לנו ממנהלת הגן שתהיה איתנו בקשר לפני שנת הלימודים ובנוסף נאמר לנו שינתן לנו שבוע הסתגלות לילד על חשבונה לפני הראשון לספטמבר ( לא מצויין בחוזה סעיף זה ) . אכן כמו שנאמר ב-23 לאוגוסט לקחתי את בני במשך שבוע ימים לגן , שעה כל יום שאני צמוד עליו 4 ימים , 3 ימים נוספים בני נשאר לבד במשך שעה עם הגננת . בשבוע הסתגלות ראיתי חוסר תקשורת מוחלט ביני ולבין צוות הגן ( לא הייתי שבע רצון , לא רציתי שבני ימשיך בגן זה ). ב-30לאוגוסט הודענו למנהלת הגן שאני לא מעוניין על המשך התקשרותי עם הגן . מנהלת הגן הסכמה אך דרשה קנס של 1900 ש"ח , אני לא מוכן לשלם קנס זה . לא קיבלתי שום שירות מהגן , אז על סמך מה אני אמור לשלם את הקנס . האם זה חוקי ??? נסתי להגיע לפשרה ( תשלום על דמי רישום כמו בכל הגנים , 300 ש"ח ) מבחינתה היא לא מוכנה . האם זה חוקי לבטל המחאה ( על שירות שלא קיבלתי ) ??? * בנוסף היא לא מוכנה למסור לי את את החוזה , אלא רק לאחר תשלום הקנס . מה עלי לעשות ??? תודה מראש. משה

    • תגובה
      חגי | 10/09/2009 16:11

      מנסיוני בעבר אתה בבעיה לא קטנה. עליך למצא סיבות מדוע החלטתה לא להמשיך ולשלוח את ילדך לגן. סיבות אלו צריכות להיות מוצקות כגון: הגן לא עומד בתקנים, אין ביטוח לילדים, המבנה אינו תקין, אין לגן אישור הפעלה וכד' במצב שיש לך אישורים עליך להמתין עד לגביית ההמחאה ע"י הגן ואז תוכל להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. בכל אופן עניין ביטול ההמחאה לא עולה כאן על הפרק.