פירוק חברה

  • פשיטת רגל ופירוק חברה ביחד
    רונית | 01/09/2009 07:39

    שלום רב, הנני מחזיקה בידי פסק דין כנגד חברה שבה עבדתי ובעלת המניות שלה אבקש לציין כי בעלת המניות נכנסה להליכי פשיטת רגל, שאלתי אם כן היא האם במידה ואני אגיש תביעת חוב במסגרת הליך פשיטת רגל אני אוכל גם במקביל לפעול ולהגיש בקשה לפירוק חברה ???

    • פירוק חברה
      עו"ד יואב גותי | 01/09/2009 10:05

      הליך פשיטת הרגל הינו נגד בעל המניות והליך הפירוק הוא נגד החברה- בכל אחד מהם את צריכה להגיש תביעת החוב בגין הסכום שנפסק לך מכלאחד מהם . עצם הגשת תביעת חוב לנאמן בפשיטת הרגל של בעל מניות לא שוללת את זכותך לפנות בבקשת פירוק נגד החברה בגין החוב הכספי אותו חבה לך החברה.

      • צונזרו פרטי התקשרות - עו"ד גותי
        מנהל פורומים אתר LawForums | 01/09/2009 14:05

        אין להשאיר פרטי התקשרות בפורומים - צונזרו פרטי ההתקשרות, ובהמשך לאמור בתנאי השימוש באתר. תוכל להירשם לאינדקס האתר ללא תשלום, ובכל עת, אינדקס עורכי הדין>> שם המקום להשאיר פרטי התקשרות. בברכה, צוות האתר