שכר

  • דחוף חברים נא עצתכם –טורי
    טורי | 16/07/2009 01:50

    כמה שכר לבקש לניסיון לניסיון תעסוקתי של 2-2.5 שנים באופן כללי במשרד קטן-בינוני באיזור המרכז? האם סקר קודקס בכלל ריאלי ולבקש בהתאם לאמור בו? האם זה בכלל משקף את מצב השוק? לצערי, זוהי שאלה מכשילה ומאוד מעצבנת ואני מתה כבר לעבודה בתחום בשוק כל כך מוצף כשבקושי יש זימונים לראיונות ולא משנה מה וותק העובד. אודה על תשובה דחופה, תודה חברים וסופ"ש נעים, בי טורי

    • שכר
      מירה-בל גזית, עו"ד | 19/07/2009 09:06

      הצצתי בסקר כפי שהתפרסם בעיתון דה-מרקר, ובגדול הסקר משקף עורכי-דין שעובדים במשרד ומתקדמים בוותק ובשכר. מניסיוני, עליך לקחת את הסכום הזה כהמלצה בלבד, רוב הסיכויים, כי במצב השוק הנוכחי, ההצעות יהיו נמוכות משמעותית. ולכן, עליך לעשות עם עצמך בדק בית האם להיכנס למשרד הרלבנטי (גדול, קטן, יוקרתי וכו') בשכר התחלתי נמוך, לעשות את המקסימום שיבינו שאת "נכס" ואז אחרי כמה חודשים עד שנה לדרוש העלאה, או לוותר ולחפש את המשרד הבא. שיהיה בהצלחה!