אודה לכל מי שיוכל לעזור לי, זה חשוב לי ודחוף!!!!

  • קבלתי שירות מבית דפוס ולא נתנו לי קבלה
    לאורה | 13/07/2009 21:56

    לפני מספר חודשים הגשתי עבודות בחברת העתקות לצורך סריקה והדפסת עותקים ,הם קבלו את העבודה אך לא נתנו לי מסמך כלשהו על קבלת העבודה לביצוע, לאחר שהחזיקו אותי כחודש עם תירוצים על כך שלא הצליחו לבצע את העבודה, החלטתי ללכת לשם ולקחת את העבודות שלי ולא לבצע אצלם את ההדפסות, אך מה התברר בסופו של עניין לצערי, שהם איבדו את העבודות שלי. בנוסף ברוב חוצפתם נאמר לי -זה אבד ואין מה לעשות! לא הציעו פיצוי ולא דבר, רצוי לציין שחלק מהעבודות נסרקו לצורך הדפסה לכן קבלתי את הקבצים הסרוקים בדיסק וזה הכל. מה עלי לעשות?, אך עלי להתמודד עם זה? תעזרו לי!!!

    • אודה לכל מי שיוכל לעזור לי, זה חשוב לי ודחוף!!!!  לת
      לאורה | 14/07/2009 09:32

      • תשובה
        עו"ד מיכל סגור | 14/07/2009 10:39

        בהנחה שנגרם לך נזק ומשתמע בדברייך כי אכן, ניתן לפנות אליהם ראשית במכתב דרישה לפיצוי בו תפרטי את השתלשלות האירועים. אם לא תהיי מרוצה מתשובתם את יכולה להגיש תביעה בבימ"ש לחתביעות קטנות שם ההליך קצר, פשוט וזול.

        • יש לי שאלה נוספת....
          לאורה | 14/07/2009 11:25

          לגבי זה שהם קבלו את העבודה ולא נתנו לי אסמכתא על כך, יש מצב שזאת עבירה ?, זאת אומרת הם קבלו את העבודה אך בעצם לי לא נמסר מסמך אשר מעיד על כך,השאלה שלי היא אם אני יכולה לטעון שהם רצו לעשות לי את העבודה בלי חשבונית , "בשחור". זאת עבירה על החוק נכון?, אם אני מציינת זאת אני עלולה להיפגע ?

          • תשובה
            עו"ד מיכל סגור | 14/07/2009 15:27

            הניסוח לא ברור לי. מה זאת אומרת "קיבלו את העבודה" האם הם קיבלו את העבודה ואת שילמת עליה? אם שילמת הרי שהם מחויבים להוציא חשבונית. אם לא שילמת ואת טוענת שהם התכוונו לעשות עבודה ב"שחור" הרי אין כל הוכחות לכך.