את צוחקת?

  • אבטלה : טיסה לחול
    ליטל | 11/06/2009 09:11

    אני רוצה לטוס והבעיה שלי שביום הטיסה אני צריכה גם לחתום בלשכת התעסוקה מה עלי לעשות כדי שזה לא יפגע באבטלה שלי האם אני יכולה להביא אישור שאני אכן טסה ? בבקשה תנו לי עצה

    • את צוחקת?
      פנחס | 14/06/2009 22:22

      מבחינת לשכת התעסוקה, אם את טסה לחו"ל את לא דורשת עבודה, ולכן לא זכאית. אין מה לעשות - מבחינת הלשכה או שאת מובטלת ודורשת עבודה, או שאת טסה לחו"ל...

    • או מפסידה שבוע אבטלה אם את לא מגיעה או מקבלת אישור

      רפואי על אותו היום ואז לא מאבדת את השבוע הזה. בכל מקרה תבדקי בלשכה מה קורה אם מפספסים יום.