אח שלי, אל תסתכל על אחרים סתכל על עצמך

  • האם הייתם ממשיכים?.
    עו"ד | 11/05/2009 11:21

    אני עובדת במשרד עו"ד ושכרי שווה לשכרו של עובד שכיר אחר, שאיננו עו"ד ואיננו בעל השכלה אקדמית בכלל. העניין הוא, שאותו שכיר עובד 10 שנים במשרד ואני רק שנה וחצי. אבל ידוע לי במפורש שגם אם אני אאעבוד מס' שנים במשרד, השכר שאני אקבל לא יעלה משמעותית על השכר שמקבל אותו שכיר... אני עו"ד ותיק, בעל יותר מ 5 שנים ניסיון. האם הייתם מוכנים לעבוד / ממשיכים לעבוד, מבחינת ההרגשה "הפסיכולוגית", בתפקיד בעל אחריות כל כך גדולה, ולקבל שכר שאדם אחר במשרד שאינו בכלל אקדמאי, מקבל????

    • אח שלי, אל תסתכל על אחרים סתכל על עצמך

      השאלה האם שכרך מפסק ו/או עונה על צריך אם כן מה זה קשור לדוגמא: האם ידעת שמזכירה בבנק שעובדת 30 שמה מרוויחה כ16,000 ש"ח ברוטו? בגרות בד"כ אין להם- אז מה זה קשור סתכל על עצמך- האם העבודה מספקת אותך? האם אתה נהנה/סובל לדעתי אם אתה מסתכל על דברים כאלה כנראה שאתה ממש לא מרוצה שם. אני הייתי מציע לך להתרכז רק בעצמך, תשקיע, תבלוט מול הבוס ובקש העלאה בעוד שנה - שנתיים המצב בשוק ממש רע וממולץ להחזיק בשיניים כל עבודה