הייתי מעלה את הנושא בפורום

  • מקווה לתשובה
    ת | 07/05/2009 18:31

    שלום,לפני שנתיים בעלי נפצע בתאונת עבודה, כאשר היה מעורב בה רכב ופוטר מעבודתו בעת שהיה בחופשת מחלה. פנינו לעו"ד.אותו עו"ד לא עשה כלום, בעלי קיבל נכות זמנית ולאחר מכן 0%, אז אותו עו"ד הגיש ערעור בגין אחוזים נמוכים. מאז הוא לא נקט בשום צעד נוסף ובעלי עדיין מחכה. בסה"כ קיבלנו מביטוח לאומי סכום של כ-6000 ש"ח, העו"ד לקח 4500 ומבקש עוד 1500 על הגשת עירעור.אני מסרבת לשלם לו ורוצה לחפש עו"ד אחר שיבצע את העבודה?מה אתם מייעצים?תודה

    • הייתי מעלה את הנושא בפורום
      אריק | 07/05/2009 23:53

      נזיקין ותרשמי שם את כל הפרטים כי לפי מה שכתבת להבנתי שהייתה תאונת דרכים אולי?

      • תודה
        ת | 08/05/2009 09:31

        מדובר ברכב עומד (הרכב היה מושבת), אני אעביר את השאלה לפורום וגם לדיני עבודהתודה