יש הליך חדש מהיר החל מ 2008

  • פינוי מושכר
    קארין | 01/04/2009 13:54

    שלום , רציתי לדעת מה עושים אם דייר שלא משלם שכירות ולא מעוניין לפנות את הדירה לא משלם את כול תשלומי הדירה השוטפים כגון ועד , מים , וכו'.. אשמח לתשובה קארין

    • יש הליך חדש מהיר החל מ 2008
      אורן | 04/04/2009 11:16

      תביעה לפינוי שוכר. הליך זה מהיר ומבטיח לך תוך חודש דיון חודש נוסף לכתב הגנה ואז צו להוצאה - סה"כ חודשיים בלבד (במבצע סוף עונה). החיסרון: אינך יכולה לתבוע אותו כספית בהליך זה בשל אופיו המהיר. לשם כך עלייך להגיש תביעה נוספת אחרת ונפרדת לקבלת כל הנזקים הכספיים לרבות החובות והתשלומים שעליו לשלם. היתרון: פינוי מהיר תוך חודשיים - היישר להוצל"פ. את הוצל"פ זה לא ממש ממהר אבל אם זה כבר בהוצל"פ סביר שיתפנה מעצמו אחרת כל יום שעובר הוא לא יודע מתי יבואו להוציא אותו החוצה. מומלץ לפני כן להשתמש בשטר העירבון, כספי עירבון וכדומה. בהצלחה.