אם הוא מפרסם ברבים פרט שלא נכון ואשר פוגע

  • הוצאת דיבה
    ישראל | 05/02/2009 09:23

    הייתי בפנימיה השנה ועברתי באמצע בגלל שהתחילו לעשות בעיות עם האוכל ועכשיו המדריך מתקשר אלי מהפנימיה ואומר שאני יחזיר ת'ראוטר שגנבתי כביכול כי הוא טוען שאחרי שעזבתי הראוטר נעלם עכשיו אם הוא מפרסם שאני גנבתי את זה אם יש לי עילה להוצאת דיבה אם כן מהיבתודה ישראל

    • אם הוא מפרסם ברבים פרט שלא נכון ואשר פוגע

      בשמך הטוב אכן יש כאן עילה השאלה האם באמת הוא פירסם זאת ובאמת יש פגיעה אמיתית בשם שלך להרחבה פנה לפורום נזיקין