פרסומת

  • הצבת שלט פרסום
    טלטל | 14/01/2009 11:44

    שלום, אני מעוניין להציב שלט פרסום על גג ביתי, בית פרטי בשטח פרטי, רציתי לדעת האם ישנן הגבלות חוקיות ואיך מבררים אותן.

    • פרסומת
      נ | 14/01/2009 15:04

      אם מדובר בבית פרטי בשטח פרטי, להבדיל מבית דירות למשל שבו הגג הוא רכוש משותף, אז מותר לך להציב מה שאתה רוצה על הגג, כל עוד אתה לא מבצע עוולות כנגד הסביבה - למשל מטרד לציבור וכ"ו. הצבת שלט על גג פרטית היא בגבול הסבירות בד"כ. אבל כמובן שהדבר תלוי בנסיבות - אם אני אציב בבני ברק שלט של צ'יצ'ולינה עירומה, גם אם הוא על גג בית פרטי, - יהיה מדובר במטרד לציבור כנראה... עניין של איזונים.

      • מה לגבי שלט אלקטרוני?
        טלטל | 19/01/2009 20:13

        האם שכנים יכולים להתלונן על תאורה מסנוורת או רק התכנים הם בעיה? האם ישנן חוקים או תקנות מגבילות, כפי שיש על הצבת שילוט בדרכים בינערוניות?