את צריכה אימון אישי

  • עזרה בבקשה...
    לילך | 14/12/2008 20:14

    שלום, שמי לילך ואני סטודנטית שנה שניה למשפטים במכללה למנהל בראשון. כעת פונים אלינו מטעם המכללה להגיש קורות חיים למשרדים השונים בהם משרדי ממשלה ומשרדים פרטיים להתמחות שתחל בעוד שנתיים בערך.. אני בת 20 וקצת חוששת לשלוח את קורות החיים שלי מכיוון שהם לא כל כך מרשימים..סיימתי תיכון בגיל צעיר וישר התחלתי את השירות שלי (לאומי לא צבא) בפרקליטות בת"א, לאחר שנה התחלתי לימודים וסיימתי בהצטיינות שנה ראשונה. אבל אין לי ניסיון תעסוקתי חוץ מהעסק המשפחתי אותו ניהלתי שנה.. כעת הנני מחפשת מקום להתנדבות ופרוייקט נחמד בתחום המשפט שאליו אכנס בעוד מספר חודשים.. האם עליי לחשוש? הרי ישנם המון סטודנטים טובים שגם הם מצטיינים ובעלי ניסיון תעסוקתי רב, מה שעלול לגזול ממני את האפשרות להציע את מה שיש לי..אבל עליי לזכור שאני מאוד צעירה וזה מה שמנע ממני לניסיון.. איך מסתכלים על כך המשרדים הגדולים? ומשרדי הממשלה? אני בהתלבטות גדולה מה לעשות..ואשמח לשמוע מהם הקיטריונים עליהם שמים דגש ומה עליי לעשות כדי להעצים את קורות החיים שלי..האם יש תוכניות מסויימות שקשורות למשפטים שאוכל לעזור ולתרום בהם, ודברים דומים.. תודה מראש לילך.. *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות לימודי משפטים

    • את צריכה אימון אישי
      שולי | 30/12/2008 17:17

      כל אחד מתחיל ממשהו...צעד קטן מוביל צעד גדול. את צריכה אימון ישי לביסוס ביטחון עצמי ולכתיבת קורות חיים מרשימים עצם זה שאת לומדת זה לא מובן מאליו תלוי מה מבליטים... ביי שולי