לא לוותר

  • יעוץ סייעת אלימה בגן ילדים
    kingswaydr@gmail.com | 07/12/2008 20:01

    לכל עורכי הדין שלום, לאחרונה חזרה בתי בת החמש וחצי מהגן וסיפרה שאחת מהסיעות מהגן שצמוד לגן שאליו היא שיכת בזמן שגן כבר הפך לצהרון צעקה ודחפה אותה לפני כולם והסיבה...(לא ממש מעניין) היא שברה בטעות אגרטל "יקר ערך" אשתי ואני הגשנו תלונה בעיריה ואנו נתקלים באיגוד טייחים מהמנהלת על הגנים ומנהלת החינוך בתנו לא סיפרה לנו את הסיפור ...מחשש שאנו נעניש אותה מפני שהתנהגה לא בנימוס ,רק אחרי כמה ימים סיפרה לנו ואפילו הדגימה את עוצמת הכח ואנו פעלנו בדרך שסיפרנו. אנו בטוחים שילדתנו דוברת אמת מתוך ההכרות שלנו...כמו כן היא מסרבת ללכת לצהרון . מה אתם מייעצים ? אני נחוש להתלונן במשטרה וגם לתבוע אזרחית ,אשתי לעומת זאת חושבת שאם הסייעת תודה באשמה ותתנצל בפני כל ילדי הגן ...אז לסלוח . מה אתם מייעצים ? מה הם הסיכוים במקרה של תלונה במשטרה ? ומה ההשלכות כלפי הילדה שלנו ? כמו כן איזה תהליך מעורב בתלונה משטרתית ? תודה

    • לא לוותר
      עורכת דין | 12/12/2008 20:48

      הייתי ממליצה לכם לשוחח עם הורים נוספים בגן ולשאול האם נתקלו גם הם בסיפורים שכאלו מצד הילדים, או חמור מזה, האם ראו סימני חבהל על ילדיהם. בנוסף, הייתי ממליצה להגיש תלונה במשטרה - שהם יעשו את העבודה, יחקרו ויבדקועם הורים נוספים, ואולי (תלוי בחומרת העבירה) אף ישלחו חוקר ילדים. לא להעלים עין, מאחר, ובהנחה שאכן פגעה בבתכם, היא תמשיךל לעשות כן לילדים אחרים (ואף ממשיכה כעת). בהצלחה.

    • תפני לפיקוח במשרד החינוך או עיריה  לת
      ה | 14/12/2008 21:54