הפניית השאלה

  • דמי היתר למינהל בפיצול קרקע ומס שבח
    ניצן | 03/12/2008 15:13

    שלום, אודה לכם באם תפרטו כיצד מחושב מס שבח במקרה של מכירת קרקע מפוצלת (800מ' שמפוצל ל400X2)במינהל ותשלום דמי היתר - האם דמי ההיתר מנוכים מהשבח? האם גובים על דמי ההיתר המשולמים במינהל גם מס שבח כעסקה נפרדת ולא קשורה למכירת הקרקע? האם דמי ההיתר לא מגולמים כבר מחיר הקרקע המפוצלת שנמכרת? תודה!

    • הפניית השאלה
      עו"ד תמר פישהוף | 05/12/2008 12:25

      אנא הפני את שאלתך לפורום נדל"ן ודיני מקרקעין, שם יוכלו לעזור לך יותר.עו"ד תמר פישהוףמנהלת פורום זכויות אדם