אם סיכמת במפורש שרק העו"ד הספציפי הזה יטפל בך

  • דחוף - שכ"ט עו"ד
    גלית | 03/12/2008 10:40

    שילמתי מראש שכ"ט עו"ד עבור משפט האמור להתקיים בחודש ינואר בנושא הקטנת מזונות. במקרה התקשרתי לעו"ד לשאול שאלה, ואז נודע לי כי עורכת הדין מוזמנת לכנס עו"ד ולכן לא תוכל להגיע למשפט, ולכן עלי לקבל עו"ד אחר העובד במשרדה. מייד לא הסכמתי, ובקשתי את כספי בחזרה. שאלתי: האם מגיע לי שכ"ט, למרות שכבר שלחה לבימ"ש את כתב ההגנה ? ומה זכויותיי ? תודה

    • אם סיכמת במפורש שרק העו"ד הספציפי הזה יטפל בך
      נתן | 04/12/2008 19:38

      וכך כתוב גם בהסכם שכ"ט וגם רק עם העו"ד הספציפי היית בקשר אז אכן יש לך קייס- פנה ללשכת עו"ד הם יעזרו לך אציין שאם ההסכם חתום מול המשרד שבו עובדת העו"ד ולא מולה ספציפי אז יהיה לך יותר קשה