הוצאת לשון הרע

  • שאלה דחופה
    שואלת | 30/11/2008 17:11

    הושפלתי בפומבי תוך הזכרת נטיותיי המיניות וכן האשמתי בגניבה (האישה שהאשימה אותי לא הגישה תלונה במשטרה ואני הסכמתי ללקיחת תביעות אצבעות ופוליגרף אך השוטרים עזבו את המקום) כל האירוע קרה בנוכחות אנשים רבים הגשתי תביעה על הוצאת דיבה האם יש סיכוי?

    • הוצאת לשון הרע
      עו"ד יקי רנד | 01/12/2008 18:37

      לשואלת שלום, פנייתך מורכבת, ודורשת ברור עובדתי מעמיק לצורך תשובה ענינית. הנך מוזמנת לפנות למסלול הייעוץ האישי שם תוכלי לקבל מענה. עו"ד יקי רנד מנהל הפורומים דיני נזיקין וביטוח הערת מערכת: קריאה אודות לשון הרע >>