כניסה לישיבת מועצה מקומית

  • מניעת כניסת תושבים לישיבות מועצה.
    תושבת אלפי מנשה | 17/11/2008 20:02

    האם מותר לראש מועצה למנוע כניסת תושבים כמשקיפים לישיבות המועצה? מדובר בראש מועצת אלפי מנשה שמונע כניסת תושבים אפילו לישיבת מועצה חגיגית . אשמח לשמוע את תוגבתכם.

    • כניסה לישיבת מועצה מקומית
      עו"ד תמר פישהוף | 18/11/2008 12:54

      לראש המועצה וגם לחברי המועצה יש סמכות להחליט על ישיבות מועצה בדלתיים סגורות בסיטואציות מסוימות. את מוזמנת להתעמק בסעיף 18 לצו המועצות המקומיות המצורף בקישור. עו"ד תמר פישהוף מנהלת פורום זכויות האדם