אכן הרגולטור התערב הרבה לטובת הצרכנים אבל

  • חוק לגבי תקשורת סלולר
    נטלי | 07/10/2008 08:32

    בוקר טוב, רציתי לברר האם קיים חוק לגבי תשלום למפעילי תקשורת אחרים? אני נמצאת בחברת פלאפון ואני משלמת על השלמת שיחה לרשת שונה... האם זה חוקי?האם קיים חוק שאוסר לגבות תשלום למפעיל תקשורת אחר? אשמח לקבל תשובה..

    • אכן הרגולטור התערב הרבה לטובת הצרכנים אבל
      אורן | 12/10/2008 22:18

      עדיין לא הגענו להתערבות במחיר. הכל תלוי מה נחתם בחוזה. בכל מקרה, מבחינה צרכנית, למה את חושבת שאינך צריכה לשלם לרשת שלך ולרשת של מקבל השיחה? האין פה מעורבות של 2 מפעילים? האם אחד מהם עבור לעזור לשיחה להגיע ליעדה בחינם? מה הבעיה בזה?