יש קייס לתבוע את קרנית

  • תאונה מחרידה
    רות | 30/09/2008 15:43

    לפני 5 חודשים נימצא אדם פמוטל על הכביש פצוע קשה בראשו ואופניים שרכב בהם מוטלות גם על הכביש במרחק כמה מטרים מימנו.הוא פונה עי מדא .תיק המשטרה ניסגר ואין דוח בוחן.יש עד שהזעיק עזרה ואומר שראה על הכביש שברי זכוכיות ופלסטיקים.כניראה שהמשטרה לא טרחה להגיע למקום.איזה עורך דין מתאים לטפל במיקרה כזה?האם יש פה קייס?אין כיסוי ביטוחי לניפגע.

    • יש קייס לתבוע את קרנית
      אורן | 01/10/2008 09:24

      כאשר לא נודע מי הפוגע או שהפוגע איננו מבוטח, ניתן לתבוע את קרנית שהיא הכתובת למיקרים כאלה. העד בהחלט יכול לסייע לגיע למסקנה שהיה מדובר בתאונה יחד עם הדוח הרפואי והממצאים. כדאי להתייעץ עם עו"ד בתחום הנזיקין - פלת"ד.

      • שוב
        רות | 01/10/2008 16:00

        מה זה פלתד?

      • המשך
        רות | 01/10/2008 16:02

        תיק החקירה ניסגר ,כניראה שהמשטרה לא הגיעה למקום האירוע ולא חקרה מה עושים?

        • פלתד - פיצויים לנפגעי תאונות דרכים
          אורן | 02/10/2008 10:23

          זה בסדר גמור, העובדה שתיק החקירה נסגר לא שולל מכם פיצויים. תבדקו אם כתוב בתיק אם יש אשם או צד שני ואם לא אז זו הסיבה שעליכם לתבוע את קרנית. מומלץ להיעזר בעו"ד מתחום דיני הנזיקין - תאונות דרכים. יש כמה משרדים שמטפלים בזה, בין היתר משרד עו"ד משה גלעד (ת"א לא חיפה) ועוד משרדים.

          • תודה
            שרון | 25/10/2008 17:47

            מידע שימושי

    • תאונת אופניים
      עו"ד יקי רנד | 02/10/2008 11:31

      קיים מענה משפטי למקרה כאוב זה, אך יש לבדוק נסיבות המקרה לגופן טרם תשובה סופית. ניתן לפנות למסלול ייעוץ אישי, באחד מן הפורומים, דיני נזיקין או ביטוח. עו"ד יקי רנד מנהל הפורומים דיני נזיקין וביטוח.