פני לפורום דיני משפחה

  • שכר טרחה
    עליזה | 15/09/2008 04:20

    האם אני יכולה להציע שכר טירחה לעו"ד שיטפל בתיק שלי, מתוך החוב שהגרוש שלי חייב מזונות??? הגרוש שלי חייב שנה וחצי מזונות, 4,500 בחודש (4 ילדים) אני מתגוררת באוסטרליה, ואין לי כסף כרגע לטיפול בתיק. הגרוש שלי איש קבע המשתכר למעלה מ14,000 ש"ח בחודש.

    • פני לפורום דיני משפחה
      מערכת | 15/09/2008 09:45

      פורום דיני משפחה דומה ששם הפינה הנכונה לשאול מערכת האתר

    • שכט מדמי מזונות
      עו"ד מיקי שיפמן | 25/09/2008 22:20

      כל עו"ד עובד בצורה שונה, אין כללים מדויקים וברורים. אם את רוצה לשלם לעוה"ד מתוך כסף שיצליח לגבות בעבורך והוא מסכים לכך, אזי אין שום בעיה עם זה.